Nyheder 29. marts 2019

Legepladsen på Sillerslev havn

by Sillerslev Posten

Morsø kommune er i gang med at bringe legepladsen på Sillerslev havn i orden, fliseresterne er fjernet, legeredskaberne kigget efter og snart bliver der lagt faldsand ud.

De gamle gynger levede ikke op til dagens krav om sikkerhed. Gyngestativet er så højt, at nye lovlige gynger ville kræve et friareal med faldsand på 15 meter både foran og bagved gyngestativet, det har man fra kommunal side vurderet som urealistisk at opfylde. Derfor har man valgt at fjerne gyngerne og bruge stativet til et balance-lege-redskab, det ser ret fancy ud og kan nok udfordre børn og barnlige sjæles balanceevner.

Glædeligt, at der er kommet ny sandkasse med frisk sand.

Det ser fint ud 🙂

Legepladsen på Sillerslev havn i forårssol, med nyt sand i ny sandkasse