Nyheder 28. april 2019

Generalforsamlingen i Brugsen

by Sillerslev Posten

Øster Assels Brugsforening og Øster Assels Forsamlingshus var en del af “Danmark spiser sammen” & “Mors Spiser Sammen” den 25. april.

Der var fællesspisning inden generalforsamlingen, et flot arrangement med mange deltagere, menuen var naturligvis gullasch & kartoffelmos med rødbeder.

Efter generalforsamlingen blev der serveret kaffe og en overdådig kagebuffet.

Det overordnede budskab på generalforsamlingen var tilfredshed med omsætning og resultat. I forhold til 2017 var nettoomsætningen steget med 5,3% til 12 mio. Årets resultat for 2018 blev et overskud på 8.610 kr. som overføres til næste år, egenkapitalen udgør herefter 1,3 mio.

Bestyrelsen er uændret, idet de bestyrelsesmedlemmer der var på valg blev genvalgt.

Uddeler Lisbeth Pedersen orienterede om Brugsens fremtid:

Da Brugsen for nogle år siden skiftede fra Dagli’Brugsen til LokalBrugsen var det for at få mere selvbestemmelse i vareudvalget. Nu er der så få LokalBrugser tilbage, at Coop har besluttet at nedlægge LokalBrugsen pr. 1.9.2019, de butikker der opfylder kriterierne bliver ændret til Dagli’Brugsen.

Coop afholder udgifterne til udskiftning af skilte m.m.

Udviklingen i it-systemer gør at den enkelte butik nu har mulighed for at fravælge de varer de ikke ønsker at modtage fra Dagli’Brugsen kæden.

Ud over det nye navn bliver tilbudsavisen større og priserne formentlig en smule lavere fra september måned, hvor LokalBrugsen i Øster Assels skifter til Dagli’Brugsen.