Hus & Have 28. februar 2020

Coop app’en

by Sillerslev Posten

Ved at betale med Coop app’en giver vi Brugsen en besparelse.

Hvorfor bruge Coop app’en når man ligeså godt kan bruge medlemskortet, det er jeg nok ikke den eneste der har tænkt, men man har jo et standpunkt til man tager et nyt.

En dag, hvor jeg fik øje på et fristende app-tilbud spurgte jeg Lisbeth i DagliBrugsen hvordan Coop app’en fungerer, hun forklarede bl.a., at det er gratis for Brugsen når kunderne vælger at betale med app’en. På årsbasis har Brugsen udgifter til kortbetaling på ca. 20.000 kr., hver gang en kunde betaler med Coop app’en sparer Brugsen transaktionsgebyret.

Rent praktisk skal man bruge en smartphone for at hente app’en, hvis man vil have gavn af medlemstilbud skal man logge ind med medlemsnummer, og man tilknytter et betalingskort for at betale med app’en.

Jeg har nu betalt med app’en i en periode, jeg synes det fungerer godt, synes også det er praktisk at kasseboner og optjent bonus kan ses i app’en.

Det er min opfattelse, at der er en besparelse når jeg er opmærksom på App-kup og personlige tilbud, og husker at aktivere dem inden betaling.

Der kommer en del beskeder i app’en, der er lidt af hvert, opskrifter, konkurrencer, tilbud, informationer, reklamer osv, man kan jo læse det eller lade være.

Forleden dag kom der en god besked “du har fået en gave” Det viste sig, at gaven var 15% ekstra bonus på et indkøb i en Coop butik.

Kilde: Jenny