Nyheder 5. oktober 2020

Havnecafé søger forpagter

by Sillerslev Posten

Sillerslev havn søger en forpagter der har lyst til at indgå i havnens liv, lave almindelig god mad, skabe hygge, være nærværende og fleksibel.

Sillerslev havn ligger på Sydmors ved øens bedste badestrand med blåt flag. Inden for en radius af 5 km finder man Øster Assels med dagligvarebutikker og et alsidigt foreningsliv, landsbyen Sillerslev, sommerhusområderne Sillerslevøre og Ørding ferieby.

Havnens gæster er lokale og turister som f.eks. gæstesejlere, autocampere, kajakroere, cyklister og vandringsfolk der følger kystruten, der er shelter og bådelauget har sit klubhus.

Cafeen er ikke så stor, der er 24 pladser plus terrasse til udendørsservering, man kan aftale at udvide pladserne med et telt i sommerperioden, forpagtningsvilkårene er rimelig gode. Der arbejdes på at skabe bedre faciliteter, hvilket er et stort ønske i lokalsamfundet.

For den rette er der gode muligheder for at skabe synergieffekter med egnens handelsliv og turist faciliteter.

Ved interesse skal henvendelse ske senest fredag, den 9. oktober 2020 kl. 12.00.

Aktuelle oplysninger om forpagtningsaftale og vilkår fås hos projektleder Torben Skovgård Nielsen,  Morsø kommune, Teknisk drift på email tsn@morsoe.dk eller telefon 30697601.

Assels Sillerslev Beboerforening v. formand Kjeld Bak og kasserer Jenny Larsen bistår gerne med information om Sillerslev og omegn. Link til kontaktoplysninger: assels.dk

Kilde: Morsø kommune

Leave a comment

*

*