Nyheder 25. november 2020

Café Sillerslev havn, ny forpagter

by Sillerslev Posten

Caféen på Sillerslev havn har fået ny forpagter. Morsø kommune har indgået forpagtningsaftale med Gitte Grandahl, der har 8 års erfaring fra Harre Vig Golf Café.

Gitte fortæller, at hun lægger vægt på det sociale aspekt, det skal være en lille hyggelig cafe med kaffe på kanden og tid til en snak, et sted hvor både turister og lokale føler sig hjemme. Tankerne går i retning af en daglig café med dagens ret (hverdagsmad), kaffe og nybagt kringle, måske 3 håndmadder til frokost, grillretter, suppleret med smørrebrød ud af huset på bestilling.

Cafe Sillerslev havn åbner skærtorsdag, den 1. april  2021.

Åbningstider, menukort og kalendertilbud kommer senere.

Bolig søges:

Gitte vil gerne flytte tættere på Sillerslev, hun søger derfor et hus eller landsted til leje i nærheden – eventuelt med henblik på senere køb. Boligen skal være 80m2 eller større, gerne med udhus eller værksted. Gitte kan kontaktes på telefon 21742472.