Nyheder 27. juli 2021

Utraditionelt besøg fra Hanherred

by Sillerslev Posten

3 veterantraktorer med hjemmebyggede beboelsesvogne gæster Sillerslev havn på Mors.

Per Brun fortæller, at de er medlemmer af Hanherred Traktorlaug, på torsdage er der klubaften, hvor man kan mødes og skrue på traktorer, klubben arrangerer en årlig sommertur til Nørre Lyngby, hvor der deltager14-15 traktorer med vogn.

De 3 par, der nu gæster Mors er enige om ekvipagen skal benyttes til mere end den årlige sommertur til Nørre Lyngby. Så derfra gik turen videre via Hvalpsund og Fur, nu er de havnet på Mors, hvor købmand Dige I Øster Assels fortalte om den fine autocamperplads på Sillerslev Havn.

Der er brugt mange timer på at restaurere traktor og bygge beboelsesvogne efter de forhåndenværende søms princip, vognene er meget forskellige og er fortrinsvis bygget af genbrugsmaterialer, bagpå den gule vogn er der udekøkken, hvor mælkejungen fungerer som vandtank.